Hulp op afstand

Overzicht

Heel vervelend als je muziek wilt gaan maken en de computer wil niet meewerken of de aangesloten apparaten communiceren ineens niet meer met je computer. Je hebt alles al nagekeken, maar komt er toch niet uit. Eerst deed hij het wel, maar nu ineens niet meer. Herkenbaar? VDM Muziekstudio kan je hulp bieden bij het oplossen van je probleem.

De support wordt online gegeven via Skype-sessies. Door middel van het delen van je scherm via Skype kan ik met jou meekijken. Een ideale manier, omdat het reistijd scheelt en jij gewoon met je eigen apparatuur kunt werken.

 

Voorbeelden van support

  • De geluidskaart goed werkend krijgen in combinatie met Cubase voor zowel opnemen als afspelen
  • Externe apparatuur goed werkend krijgen voor zowel audiosignalen als MIDI
  • VST plugins goed kunnen gebruiken

 

Duur en garantie

De hulp op afstand kun je per uur afnemen. Als de sessie korter dan een uur duurt, vervalt het restant van de tijd. VDM Muziekstudio zal zo goed mogelijk proberen de hulp te bieden om het voorgelegde probleem op te lossen, maar kan helaas geen garantie bieden dat het probleem zal worden opgelost. Daarvoor is het ook verstandig om het op te lossen probleem van tevoren zo goed mogelijk te beschrijven, zodat VDM Muziekstudio zich kan voorbereiden op de sessie.

 

Kosten

Kijk bij de tarieven wat support jou kost!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op!