Studio

Studio van VDM Muziekstudio
Het hart van VDM Muziekstudio

Het hart van de studio is een power PC met Cubase van Steinberg en een hele hoop plugins (o.a. VST instrumenten en effecten van Native Instruments en Universal Audio). Twee grote beeldschermen en een aparte Cubase controller maken het mogelijk overzichtelijk en efficiƫnt te werken.

De vorm van de studio voorkomt ongewenste, staande golven. Bovendien is de studio voorzien van akoestische panelen om reflecties te verminderen, zodat het geluid uit de speakers neutraler klinkt. Dit alles zorgt er voor dat jouw muziek straks overal goed kan klinken, of het nu afgespeeld wordt op een dure hifi-set, een autoradio, een smartphone of PC-speakers.

Voor opnamen is er keuze uit verschillende microfoons (o.a. AKG, Brauner, Neumann en Shure). Via de Neve 1073 voorversterker ben je gegarandeerd van een heerlijk dik en warm geluid met mooie, heldere boventonen. In een aparte ruimte kunnen de opnamen gerealiseerd worden. Via een AKG of een Beyerdynamic koptelefoon hoor je een koptelefoon-mix, zoals jij het op dat moment het liefste wilt horen, zodat je optimaal kunt performen.